Naslovnica Sport Borilački sportovi Denis Stojnić potpisao za Bellator!

Denis Stojnić potpisao za Bellator!

Denis Stojnić potpisao za Bellator!
Denis Stojnić potpisao za Bellator!

Najbolji bh. MMA Borac Denis Stojnić potpisao je za Bellator. Bellator je američka borilacka kompanija, koja je najveća konkurencija UFC-u, a u čije redove bi mogao preći i trenutni UFC prvak Francis Ngannou.

Jedna od najvećih legendi ovoga sporta koja se također bori pod okriljem Bellatora je i Fedor Emilianeko, a Stojnić je prvi Bosanac i Hercegovac koji je potpisao za ovu prestižnu organizaciju, nakon što je prethodno bio prvi iz BiH koji se okušao u UFC-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denis Stojnic MMA (@denisstojnicmma)


“Bellator je kontaktirao mene kao Denisovog menadžera i ponudio nam je potpis ugovora. To smo realizovali u nekoliko dana, a sad je na Denisu da nastavi ovim tempom da trenira, kao što sto je počeo poslje meča sa Ivom Ćukom kojeg je ekspresno savladao. Ovih dana očekujem Denisa u UFD gymu da se pridruži ostalim članovima i naravno da trenira u svom matičnom klubu Golden Glory”, rekao nam je Stojnićev menadžer Ivan Dijaković.

Stojnić je s druge strane presretan zbog prilike koja mu se ukazala i najavljuje da će s ponosom predstavljati našu državu.”S ponosom i radošću želim objaviti svom narodu u Bosni i Hercegovini i svojim Sarajlijama da sam potpisao ugovor s Bellatorom. U Bellatoru ću također nositi našu bh. zastavu i s ponosom predstavljati našu državu kao sportski ambasador u MMA sportu. Hvala mojoj porodici i hvala mom menadžeru Ivanu Dijakoviću koji je to omogućio i napravio da budem opet dio ove najveće svjetske organizacije. Nadam se uskoro da ću saznati ime protivnika i gdje ću se boriti. A ja ću nastaviti da treniram u svom timu Golden Glory, Ruthlles FC i UFD-gym”, rekao je Stojnić.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime