Naslovnica Sport Borilački sportovi Dana White se podvrgnuo kontroverznom testu!

Dana White se podvrgnuo kontroverznom testu!

Dana White se podvrgnuo kontroverznom testu!

Iako su naučnici upozorili ljude da ne plaćaju kontroverzne testove koji tvrde da tačno predviđaju koliko je vremena ostalo za život, prvi čovjek UFC-a Dana White podvrgnuo se testu i nakon toga odlučio promijeniti životne navike.

Sve više Amerikanaca plaćaju genetske testove koji navodno otkrivaju koliko im je života ostalo. Među njima je i Dana White koji je u podcastu nedavno otkrio da su mu naučnici rekli kako mu je ostalo 10 godina života.


Pomenuti genetski test navodno može proučiti da li će se u tijelu razviti bolesti poput raka, bolesti srca i Alzheimerove bolesti. Provode se isključivo pomoću analize krvi.

White je u podcastu otkrio da su mu rekli da ima još 10 godina života. Nakon toga promijenio je životne navike i smršao čak 30 kilograma tako da danas djeluje neprepoznatljivo.”Izgubio sam 30 kilograma. Danas spavam od sedam do osam sati noću i ponovo se osjećam kao da mi je 35 godina”, navodi White.

U međuvremenu, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje potvrđuju da je prvi čovjek UFC-a prošao kroz nevjerovatan period transformacije. Iako su mu 53 godine, White izgleda neuporedivo mlađe i snažnije danas.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime