Naslovnica Sport Nogomet Dybala otkrio zašto je izabrao Romu

Dybala otkrio zašto je izabrao Romu

Dybala otkrio zašto je izabrao Romu
Dybala otkrio zašto je izabrao Romu

Argentinski nogometaš Paulo Dybala na predstavljanju u ekipi Rome nije krio zadovoljstvo zbog odluke koju je donio, a nakon što je otrkio razlog zbog kojeg se odlučio za Rim i potpis za Vučicu, posebnu pohvalu imao je za trenera Josea Mourinha.

Dybala je rekao da je ključni razlog zbog kojeg je odabrao Romu zapravo brzina i odlučnost koju su pokazali u želji za njegovim potpisom.

Nakon toga je rekao da se pridružio ekipi koja je u usponu, ima solidne temelje za budućnost i trenera s kojim je privilegija raditi.

“Dani koji su prethodili potpisivanju ovog ugovora su bili puni emocija. Razliku je napravila brzina i odlučnost koju je Roma pokazala u želji da me angažuje. Pridružio sam se timu u usponu, klub ima solidne temelje za budućnost i trenera Josea Mourinha s kojim je privilegija raditi”, rekao je Dybala.

Nakon toga je rekao da s nestrpljenjem očekuje nastup pred vatrenim navijačima Rome.

“Kao što svi Romini protivnici to ističu, i ja sam se posebno divio atmosferi koju prave navijači ovog kluba. Sada, jedva čekam da im se predstavim u ovom dresu”, poručio je Dybala.

Dybala će u Romi nositi dres s brojem 21, a podsjećamo da je u dresu Juventusa odigrao ukupno 293 utakmica na kojima je postigao 115 pogodaka te dodao 48 asistencija.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime