Naslovnica Sport Nogomet Džeko: “Vidimo se uskoro u penziji, brate moj”

Džeko: “Vidimo se uskoro u penziji, brate moj”

Džeko: Vidimo se uskoro u penziji, brate moj
Džeko: Vidimo se uskoro u penziji, brate moj

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine ispratio je u penziju nekadašnjeg saigrača i velikog prijatelja Senijada Ibričića.

Ibričić je jučer završio uspješnu nogometnu karijeru odigravši posljednji meč u dresu slovenačkih Domžala. Još ranije tokom sezone najavio je oproštaj, a jučer je navijačima poslao posljednji pozdrav u domaćoj utakmici protiv Celja.Njegov odlazak u “penziju” emotivnom porukom ispratio je Edin Džeko, veliki prijatelj i bivši saigrač u reprezentaciji BiH s kojom su zajedno otišli na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edin Dzeko (@edindzeko)

Džeko je najavio da će uskoro otići u penziju i tu se pridružiti Ibričiću, a objava na Instagramu izazvala je brojne reakcije.

“Hvala ti brate moj! Hvala za sve ove godine iskrenog prijateljstva, za nezaboravne uspomene, za sve ono što smo zajedno prošli kao reprezentativci jedne nam jedine BiH i za sve ono što dolazi. Sretno ‘direktore’ i vidimo se uskoro u ‘penziji’”, poručio je Džeko uz objavu u zagrljaju Ibričića.Ibričić je, podsjetimo, za reprezentaciju BiH debitovao 2005. godine. Odigrao je ukupno 43 utakmice te postigao sedam golova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime