Naslovnica Sport Hazard razbjesnio navijače Reala ponašanjem nakon ispadanja od Chelseaja

Hazard razbjesnio navijače Reala ponašanjem nakon ispadanja od Chelseaja

Belgijski nogometaš Eden Hazard razbjesnio je navijače Real Madrida zbog opuštenog i lagodnog ponašanja nakon poraza njegovog tima od Chelseaja rezultatom 2:0 kojim je Kraljevski klub završio takmičenje u Ligi prvaka za ovu godinu.

Hazard je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka otišao čestitati svojim bivšim saigračima s kojima još uvijek ima dobar odnos, a kamera ga je snimila kako se neprestano smije nakon razgovora sa Kurtom Zoumom i upravo takva njegova reakcija naišla je na žestoke kritike navijača najvećeg kluba na svijetu.

Ovaj nogometaš odigrao je ukupno 89 minuta za Real, ali nije pokazao kvalitet zbog kojeg je doveden u Kraljevski klub, što je jedan od glavnih razloga zbog kojeg su navijači kivni na ovog krilnog napadača za kojeg se očekivalo da će biti direktna zamjena za Cristiana Ronalda.

No, nakon brojnih povreda i faktički izgubljene dvije godine, Hazard je protiv Chelseaja pokazao koliko ga težak zadatak očekuje ukoliko se želi vratiti u staru prepoznatljivu formu, a svakako da će morati i da nauči kako se ponašati nakon poraza jer mu navijači Reala gotovo izvjesno neće zaboraviti sinoćnji osmijeh.

Uz to, Hazard je nedavno organizovao dolazak avionom svog frizera Ahmeda Alsanawija iz Engleske, iako su u Španiji na snazi restriktivne putne mjere.

Hazard je 2019. godine prešao iz Chelseaja u Real Madrid u transferu vrijednom 100 miliona eura, no sada je već očigledno da nije opravdao status velikog pojačanja.

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime