Naslovnica Sport Nogomet Kroos se iznervirao u raspravi s njemačkim novinarom

Kroos se iznervirao u raspravi s njemačkim novinarom

Kroos se iznervirao u raspravi s njemačkim novinarom
Kroos se iznervirao u raspravi s njemačkim novinarom

Veznjak Real Madrida Toni Kroos, iako je njegov tim sinoć osvojio Ligu prvaka, bio je iznerviran pitanjem njemačkog novinara nakon finalne utakmice te je u jednom trenutku čak i napustio intervju zbog, kako je rekao, negativnih pitanja.

Novinar njemačke televizije ZDF pitao je Kroosa nakon utakmice da li je meč išao kako je očekivao i da li je iznenađen što je Real morao tako dugo da se brani od pritiska Liverpoola, odnosno da li je iznenađen koliko je Liverpool dobar i kako je “ugušio” Real.

“Nema veze, pobijedili smo”, odgovorio je Kroos.

Nakon što je novinar postavio slično pitanje, Kroosa je to iznerviralo pa je svom sunarodnjaku rekao da se odmah može vidjeti da je Nijemac te mu je napustio intervju.”Imali ste 90 minuta da smislite pitanja, a onda ste izašli s dva sr**a od pitanja. Dva negativna pitanja, odmah se može vidjeti da ste Nijemac”, rekao je iznervirani Kroos, nakon čega je napustio intervju.

Ipak, to nije pretjerano pokvarilo raspoloženje Kroosu koji je sa svojim igračima nastavio proslavu 14. titule prvaka za Real u historiji.

Podsjećamo, Real je golom Viniciusa u 59. minuti pobijedio Liverpool i tako osvojio novu titulu prvaka Evrope, čime su stavili tačku na briljantnu sezonu u kojoj su osvojili i špansku La Ligu.

Kroos će prema najavama španskih medija potpisati novi ugovor s Realom na još dvije godine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime