Naslovnica Sport Nogomet Krunić zamalo stradao nakon divljačkog starta

Krunić zamalo stradao nakon divljačkog starta

Krunić zamalo stradao nakon divljačkog starta
Krunić zamalo stradao nakon divljačkog starta

Nogometaši Milana slavili su rezultatom 2:0 u prijateljskoj utakmici na gostovanju Marseilleu, a za sramotan potez pobrinuo se domaći nogometaš Souleymane Toure koji je divljački startao nad Radetom Krunićem.

Reprezentativac BiH danas je imao mnogo sreće. Ušao je u igru u 73. minuti, a onda je samo šest minuta kasnije preživio brutalan start rivala.

Potpuno bespotrebno, otvorenim đonom ga je udario domaći nogometaš Souleymane Toure nakon čega je odmah isključen. Francuz je bio potpuno neoprezan i mnogi se na društvenim mrežama pitaju zašto mu je ovo bilo potrebno u prijateljskom susretu.

Krunić je odlično prošao

Na veliku sreću Krunića, navijača Milana, ali i reprezentacije BiH, naš Zmaj je odlično prošao. Toure ga nije đonom “pogodio” u neki od osjetljivijih dijelova stopala pa je tako izbjegao stravičnu povredu i prijelom noge.

Kada je sama utakmica u pitanju, Milan je slavio rezultatom 2:0 uz dominantnu igru. Golove u prvom poluvremenu postigli su Junior Messias i Olivier Giroud.Na jednoj strani igrao je Sead Kolašinac u prvih 45 minuta, dok je Rade Krunić ušao u nastavku na suprotnoj strani, u dresu Milana.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime