Naslovnica Sport Nogomet Luis Suarez ozvaničio iznenađujući transfer, “upalio” je trik navijača s 15.000 maski

Luis Suarez ozvaničio iznenađujući transfer, “upalio” je trik navijača s 15.000 maski

Luis Suarez ozvaničio iznenađujući transfer,
Luis Suarez ozvaničio iznenađujući transfer, "upalio" je trik navijača s 15.000 maski

Slavni urugvajski napadač Luis Suarez saopćio je da karijeru nastavlja u svom matičnom klubu Nacionalnu iz Montevidea.

Luis Suarez napustio Evropu

Nakon dugih 16 godina Suarez je napustio Evropu. Slavni Urugvajac se vraća u svoju domovinu i nosit će dres kluba u kojem je nastupao na početku karijere i iz kojeg se 2006. godine otisnuo u Evropu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9)


Suarez je to ozvaničio večeras u videosnimku kojeg je objavio na društvenim mrežama te tako izazvao oduševljenje kod navijača Nacionala.

“Potpisali smo predugovor i sve će biti ozvaničeno u narednih nekoliko sati. Želim se zahvaliti navijačima za ljubav koju ste uputili mojoj porodici i meni posljednjih dana. Bilo je uzbudljivo vidjeti snimke i poruke koje ste mi slali. To je doprinijelo donošenju odluke”, rekao je Suarez u objavi.Iako više nije tako mlad, Suarez je još uvijek mogao igrati u Evropi tako da čudi povratak u Urugvaj. Posebno jer je postojao interes nekoliko ozbiljnih evropskih ekipa nakon što je zaključio saradnju s Atletico Madridom.

Tako je “upalio” trik navijača Nacionala čije su fotografije obišle svijet. Naime, više od 15.000 pristalica ovog kluba u posljednjoj utakmici na tribine su izašli s maskama Luisa Suareza kako bi ga nagovorili da pređe u klub. Potez je urodio plodom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime