Naslovnica Sport Nogomet Milan savladao Dinamo. Vratio se Krunić

Milan savladao Dinamo. Vratio se Krunić

Milan savladao Dinamo. Vratio se Krunić
Milan savladao Dinamo. Vratio se Krunić

Nakon što su Zagrepčani šokirali Chelsea u prvom kolu Lige prvaka, isto su željeli napraviti u Milanu, ali ih je dočako inspirisani prvak Italije.

U prvom poluvremenu Milan je dominirao na terenu, ali nije bilo većih prilika i uzbuđenja. Finiš prvog dijela donio je jedanaesterac nakon što je oboren Rafael Leao.

Siguran realizator u 45. minuti bio je Olivier Giroud za vodstvo Milana na poluvremenu rezultatom 1:0.

U nastavku mnogo uzbuđenja. Već u 47. minuti sjajni Leao prolazi po lijevoj strani i centrira, a Alexis Saelemaekers pogađa glavom za 2:0.

Dinamo se nije predao već je u 56. minuti Mislav Oršić pogodio za 2:1. To je bila prekrasna akcija gostiju u kojoj je Bruno Petković upisao asistenciju dodavanjem između trojice igrača Milana. No, to je bilo sve što je Dinamo danas uradio.

Do kraja utakmice prvijenac u dresu Milana postiže vezista Tomasso Pobega koji je od prečku zakucao povratnu loptu Thea Hernandeza.

Vrijedi naglasiti da se u današnjoj utakmici vratio od povrede nakon skoro mjesec dana bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić, koji je igrao posljednjih 15 minuta. S druge strane, u Dinamu je još povrijeđen Luka Menalo.

U drugom meču programa Šahtar i Celtic remizirali su rezultatom 1:1 u Varšavi.

Gosti su poveli autogolom Artema Bondarenka u 10. minuti, ali je nakon pola sata igre poravnao Mihajlo Mudrik. To je bio i konačan rezultat susreta.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime