Naslovnica Sport Nogomet PSG remizirao sa Benficom. Juventus i Real Madrid sigurni

PSG remizirao sa Benficom. Juventus i Real Madrid sigurni

PSG remizirao sa Benficom. Juventus i Real Madrid sigurni

Nogometaši Benfice i PSG-a podijelili su bodove u Lisabonu u trećem kolu Lige prvaka odigravši neriješeno 1:1.

Gosti iz Francuske su u vodstvo došli sredinom prvog poluvremena nakon sjajne akcije i još boljeg gola kojeg je postigao maestralni Messi. Ipak, četiri minute prije kraja prvog poluvremena Benfica autogolom Danila dolazi do zasluženog izjednačenja budući da su domaći imali nekoliko opasnih situacija pred golom gostiju.

U drugom poluvremenu drugačija slika na terenu jer je PSG bacio sve karte u napad. Imali su potpunu kontrolu u posjedu lopte te su stvorili nekoliko velikih prilika, ali večeras ih jednostavno nije išlo pa je ostalo konačnih 1:1.

U drugoj utakmici ove grupe Juventus je u Torinu pobijedio Maccabi s 3:1. Rabiot je doveo Juventus u vodstvo deset minuta prije odlaska na odmor i 1:0 je bio rezultat prvog poluvremena. Nakon samo pet minuta igre u nastavku Vlahović je udvostručio vodstvo, a 15 minuta prije kraja susreta David vraća neizvjesnost u utakmicu. Ipak, osam minuta kasnije sjajni Rabio postiže svoj drugi gol za konačnih 3:1.

PSG i Benfica su nakon trećeg kola i dalje na diobi prvog mjesta, sada sa po sedam osvojenih bodova, Juventus je trećeplasirani s tri boda, dok je Maccabi bez bodova.

Pobjedu je ostvario i Real koji je u Madridu rezultatom 2:1 pobijedio Šahtar. Rodrygo i Vinicius Junior su doveli Real u vodstvo do 28. minute, a Zubkov je šest minuta prije kraja prvog poluvremena vratio ukrajinski tim u igru. Ipak, u drugom poluvremenu nije bilo promjena pa je ostalo 2:1 za prvaka Evrope.

Real je prvi u grupi s maksimalnih devet bodova, dok je Šahtar drugoplasirani sa četiri boda. RB Leipzig ima tri, a Celtic je na četvrtom mjestu s jednim bodom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime