Naslovnica Sport Nogomet Ronaldo demantovao medije iz Portugala

Ronaldo demantovao medije iz Portugala

Ronaldo demantovao medije iz Portugala
Ronaldo demantovao medije iz Portugala

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo kratko se oglasio po pitanju špekulacija u vezi s njegovim odlaskom u Sporting iz Lisabona na posudbu, a on je spomenutu vijest na društvenoj mreži Instagram označio kao “lažnu”.

Portugalski mediji večeras su objavili informaciju da su Manchester United i Sporting iz Lisabona počeli pregovore o jednogodišnjoj posudbi Cristiana Ronalda, no ovaj napadač je sve to demantovao i na objavu medija koji je plasirao ovu informaciju napisao da je lažna.


Tamošnji Sport TV objavio je fotografiju Ronaldovog automobila u Lisabonu napisavši da je uočen na parkingu stadiona Jose Alvalade, no prema svemu sudeći, to nije tačno i Lisabon definitivno neće biti njegova naredna lokcija.Ronaldo je nakon produženog odmora počeo trenirati individualno, ali se ne planira vratiti u Manchester United nakon što je javno zatražio transfer u klub koji igra Ligu prvaka.

Njegov dolazak već su odbili Bayern i Chelsea, dok je ESPN objavio kako je Portugalac odbio ponudu iz Saudijske Arabije vrijednu 250 miliona eura za dvije godine. Ronaldo je upravo u Sportingu i započeo nogometnu karijeru, a za ovaj tim je igrao od 2002. do 2003. godine, kada je prešao u Manchester United za blizu 15 miliona eura.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime