Naslovnica Sport Nogomet Salah se oprostio od Manea

Salah se oprostio od Manea

Salah se oprostio od Manea
Salah se oprostio od Manea

Egipatski napadač Mohamed Salah na emotivan način putem društvenih mreža oprostio se od svog prijatelja i sada već bivšeg saigrača iz Liverpoola Sadija Manea.

Senegalac je danas i zvanično prešao u Bayern pa se tako raspao sjajan napadački dvojac koji je proteklih godina imao velikih uspjeha u Engleskoj i Evropi.

“Bila je to prava vožnja! Hvala ti za sve lijepe trenutke i želim ti sve najbolje u tvojoj novoj avanturi! Nedostajat ćeš nam svima”, napisao je Salah na Instagramu uz seriju zajedničkih fotografija s prijateljem, a brzo je stigao i odgovor Manea.

“Nastavi raditi svoje stvari!! Brate najbolji si”, odgovorio mu je Mane i stekao veliko poštovanje među fanovima Egipćanina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

Podsjetimo, dosadašnji Liverpoolov napadač Mane (30) danas je potpisao trogodišnji ugovor s Bayernom, a vrijednost transfera je 40 miliona eura.

Mane je u Liverpoolu proveo šest godina (2016.–2022.), a iz kluba odlazi godinu dana prije isteka ugovora. Za Redse je odigrao 269 utakmica i zabio je 120 golova.

Inače, Mane je treće pojačanje Bayerna ovog ljeta nakon što su ranije iz Ajaxa stigli Ryan Gravenberch i Noussair Mazrouai.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime