Naslovnica Sport Nogomet Bivši defanzivac Cityja snimljen u žestokom okršaju na ulici

Bivši defanzivac Cityja snimljen u žestokom okršaju na ulici

Bivši defanzivac Cityja snimljen u žestokom okršaju na ulici
Bivši defanzivac Cityja snimljen u žestokom okršaju na ulici

Nekadašnji defanzivac Manchester Cityja Shay Logan snimljen je u uličnoj tučnjavi u škotskom Aberdeenu s nepoznatim prolaznikom.

Logan, koji je od 2007. do 2011. godine nosio dres Manchester Cityja u kojem je počeo karijeru, završio je u svim otočkim medijima nakon što je snimljen tokom uličnog sukoba u Škotskoj.Na snimku koji je podijeljen na Twitteru vidi se Logan kako tuče nepoznatog prolaznika. Ovaj 34-godišnji nogometaš uputio je seriju snažnih udaraca i čini se kako je njegov nesretni protivnik pao na pod pokušavajući se odbraniti.

Prolaznici i svjedoci su bili zaprepašteni i u nekoliko navrata tokom snimka uzvikivali su ime Shaya Logana i tako ga molili da prestane sa sukobom.

Nije jasno šta je izazvalo sukob, ali se Logan “pohvalio” na Instagram storyju u subotu kako je pretukao očigledno ciljanu osobu nazivajući je pogrdnim nazivima.

Zanimljivo, ovo nije bio prvi put da Logan pravi probleme. U jednom incidentu 2020. godine tukao je vodoinstalatera dok je bio član Aberdeena.

Osim matičnog Manchester Cityja, u kojem se nije naigrao, bio je član brojnih engleskih ekipa poput Brentforda, Scunthorpea, Tranmerea, a u Škotskoj je igrao za Aberdeen i Hearts. Trenutno je član Cove Rangersa.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime