Naslovnica Vijesti MUP OBJAVIO NAJNOVIJI SNIMAK NESTANKA MATEJA PERIŠA Policija napravila rekonstrukciju kretanja Splićanina...

MUP OBJAVIO NAJNOVIJI SNIMAK NESTANKA MATEJA PERIŠA Policija napravila rekonstrukciju kretanja Splićanina (VIDEO)

Policija je pregledala stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera na putu Perrish i okolini, te rekonstruirala njegovo kretanje od trenutka kada je napustio Bayton Hall u 1.43 ujutro do trenutka kada je sišao ujutro. 1.52 u Savoie, svakih odande mu je nestao trag.

 

Na temelju pregleda svih snimaka jasno je da Matej Periš od trenutka izlaska iz betonske dvorane nije imao kontakta niti interakcije ni s kim osim s taksistom kojeg je zaustavio i razgovarao s policijom. narod. Naglašavamo da je policija u dosadašnjem očevidu obavila razgovore s Matejevim prijateljima, djelatnicima kluba, svim svjedocima koji su bili s njim te noći, te je prema svim izjavama utvrđena mogućnost bilo kakvog sukoba ili tučnjave prije njegovog nestanka. isključen. Ministarstvo unutarnjih poslova, pripadnici različitih ustrojstvenih jedinica, već 13 dana tragaju za Matejem Perišom i daju sve od sebe i poduzimaju sve mjere i radnje od prijave njegovog nestanka 31. prosinca prošle godine. Oni imaju sposobnost pronaći tog mladića.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime