Naslovnica Vijesti Regija Muškarac pokušao oteti djevojčicu u Zagrebu: Govorio joj da ga je poslala...

Muškarac pokušao oteti djevojčicu u Zagrebu: Govorio joj da ga je poslala njena mama, policija traga za njim

Policija Zagreb

U MUP-u su nam rekli da je ovo drugi slučaj na istu priču u posljednjih deset dana na području Zagreba, kazala je majka 10-godišnje djevojčice.

U Zagrebu je jučer oko 12:30 sati jedan nepoznati muškarac pokušao nagovoriti 10-godišnju djevojčicu da uđe s njim u automobil, govoreći joj da ga je po nju poslala njena majka.

Srećom, djevojčica nije reagovala i nije ušla u automobil, a njena majka je u jednoj Facebook grupi “Za bolje sutra – za Borovje”, objavila šta se dogodilo, piše “Dnevnik.hr”.

– Prije sat vremena kad se moja 10-godišnja kćer vraćala kući iz škole, na cesti se pored nje zaustavio crni automobil. Muškarac joj je rekao da ga je poslala njena mama da je pokupi. Srećom pa je moja cura samo nastavila hodati.

Javila sam školi i policiji. Prenesite svojim klincima da paze. Policajci sad po kvartu traže kamere. U MUP-u su nam rekli da je ovo drugi slučaj na istu priču u posljednjih deset dana na području Zagreba. Muškarac je smeđe/plave kose u crnoj jakni, mlađi – napisala je majka djevojčice.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime