Naslovnica Vijesti BiH Mladoj Nermini iz Sarajeva potrebna pomoć dobrih ljudi

Mladoj Nermini iz Sarajeva potrebna pomoć dobrih ljudi

pomoć

Mladoj Nermini Gazibara iz Sarajeva je nakon sedam godina teške borbe sa tumorom hipofize potrebna naša pomoć. Teška sudbina pogodila je Nermininu porodicu na mnogo načina. Oba roditelja su ranjena u ratu sa posljedicama trajne invalidnosti, a dva malena brata su izgubili život, objavljeno je na stranici Pomozi.ba.

– Vas ćemo zamoliti za podjelu apela, a za Nerminu smo odvojili broj 17014 – pozivom se doniraju 2 KM, a broj je jedinstven za sve operatere u BiH.

Sa bolešću se bori od svoje 17 godine, a ljekari su pokušali sa medikamentoznom terapijom koja je bila bezuspješna. Zbog pogoršanja stanja potrebna joj je hitna operacija u Turskoj, a troškovi iste su 14.000 eura.

Uprkos strašnom saznanju da ima tumor, ova hrabra djevojka nije izgubila volju za životom. Naprotiv, u mjesecu julu ove godine završila je Medicinski fakultet u Tuzli kako bi mogla raditi najplemenitiji posao na svijetu.

Pomozimo ovoj uspješnoj djevojci da sutra sama liječi i pomaže bolesnima.

Nermini pored poziva na broj 17014 možete pomoći online donacijama putem naše web platforme wwwPOMOZIBAorg klikom na opciju DONIRAJ ODMAH, PayPala ili uplatama na naše standardne žiro račune – navode iz Pomozi.ba.

Na OVOM LINKU su sve informacije o računima i načinima uplate pomoći.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime