Naslovnica Crna hronika POLICIJA otključala 5 telefona koje je koristila ljubavnica Velje Nevolje: Inspektori ŠOKIRANI...

POLICIJA otključala 5 telefona koje je koristila ljubavnica Velje Nevolje: Inspektori ŠOKIRANI sadržajem!

0
ljubavnica velje nevolje

Srbijanski mediji prenose da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uspjelo otključati čak pet mobilnih telefona koje je koristila ljubavnica Velje Nevolje.

Ljubavnica Velje Nevolje je, pišu mediji, u telefonima čuvala više od 200 fotografija i video-zapisa brutalnog mučenja i iživljavanja nad žrtvama klana!

Upravo to saznanje je, pišu srbijanski mediji šokiralo i inspektore.

Tako je MUP Srbije u pet telefona koji su zaplijenjeni od Beograđanke M. R. otkrila čak i audio-zapise koji će biti korišteni kao dokaz.

Ljubavnica Velje Nevolje uhapšena je nekoliko dana posle ostatka kriminalne grupe i kod nje je pronađeno pet telefona, jedan računar, USB memorija i jedan hard disk, na kom se takođe čuvaju podaci. M. R. je odmah dala saglasnost da se njeni uređaji otvore, čak je sama pristala i da da šifre za njih. Istražitelji su ostali šokirani kada su shvatili da je upravo ljubavnica Velje Nevolje čuvar najmračnijih tajni klana”, otkriva jedan od izvora za štampane medije u Srbiji.

Navodi se da je u uređajima koji su oduzeti pronađeno čak 189 fotografija, 37 video zapisa i 16 audio zapisa, koji će biti izvedeni kao dokaz protiv kriminalne grupe, odnosno, koji se dovode u vezi sa izvršenjem najtežih krivičnih djela.

Osim fotografija i snimaka jezivog mučenja žrtava, u telefonima i računaru M. R. pronađena je i komunikacija koju je imala sa Belivukom i ostalim pripadnicima grupe.

“Poruke, pozivi, kako ‘obični’, tako i oni na različitim aplikacijama, pa čak i elektronska pošta, sada su u rukama policije i tužilaštva”, rekao je sagovornik iz istrage.

I protiv Belivukove ljubavnice je podnesena krivična prijava i to zbog sumnje da je bila pripadnik organizovane kriminalne grupe. Njoj se, međutim, ne stavlja na teret da je učestvovala u otmicama i likvidacijama.

“I ona je, kao i ostali pripadnici Belivukove grupe, funkcionisala pod paravanom navijačke grupe Principi, imala kriptovani telefon za komunikaciju. Od pet telefona, istražitelji jedan nisu mogli da otvore, ali ono što je na ostalima je dovoljno da ljude na fotografijama pošalje na doživotnu robiju”, pišu srbijanski mediji.

Kao iz horor filmova

Srbijanski mediji ističu kako se sumnja se da su ove jezive fotografije mučenja nastale u vikendici u Ritopeku, nedaleko od Beograda.

“Slike na kojima su krv, djelovi tijela, žrtve vezane lisicima, ali i snimci na kojima se čuju krici i molbe za goli život, samo su deo brutalnog iživljavanja koje su monstrumi snimali, a potom slali i razmjenjivali. Zbog čega je Belivuk odlučio da najmračnije tajne čuva baš kod ljubavnice s kojom je u vezi bio godinama, zasad se nagađa”, piše štampa u Srbiji pojašnjavajući da su snimci i slike otkriveni u otključanim telefonima jednaki prizorima iz horor filmova.

“Prvi put se u istrazi zločina u našoj zemlji pojavio ovakav dokaz. Stotine slika i snimaka zločina koje su sami dželati snimali, razmenjivali i čuvali. Najviše materijala pronađeno je upravo kod ove žene koja je pristala na saradnju sa državnim organima”, zaključuju srbijanski mediji.

Crna hronika

 

Prethodni članakČemu će koristiti CRNA KUTIJA koju će morati da imaju svi novi automobili u EU ?
Naredni članakU Tuzli zaplijenjeni DUHAN i PIROTEHNIKA u vrijednosti 60.000 KM

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime