Naslovnica Magazin Showbizz Bill Gates zvanično je razveden od juče

Bill Gates zvanično je razveden od juče

razveden

Bill Gates je od juče zvanično razveden, javljaju američki mediji. Navodno, ni jedna strana neće dobiti supružničku podršku, a njihova imovina biće podijeljena u skladu s ugovorom o razvodu.

Kako prenose strani mediji, Melinda i Bill su se dogovorili šta će kome pripasti već kada su se odlučili za razvod. Takođe, Melinda neće mijenjati prezime.

U sudskim dokumentima se navodi i da nemaju nikakvih problema oko starateljstvom nad njihovo troje djece, s obzirom na to da više nisu maloljetni.

Podsetimo, Bill i Melinda Gates su objavili da se razvode početkom maja.

“Tokom posljednjih 27 godina podigli smo troje nevjerovatne djece i izgradili temelj koji djeluje u cijelom svijetu kako bi omogućio svim ljudima zdrav i produktivan život. I dalje dijelimo uvjerenje u tu misiju i nastavićemo zajednički rad u kompaniji, ali više ne vjerujemo da možemo zajedno da rastemo u paru u sljedećoj fazi našeg života”, napisali su u saopštenju.

Novo normalno nakon pandemije: Tri dana kod kuće, dva u kancelariji

U braku su bili 27 godina. Upoznali su se krajem 1980-ih, kada se Melinda pridružila Billovoj kompaniji “Microsoft”, a vjenčali su se 1994. godine.

B92

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime